OM OSS

Bakgrund:
Farfar var fiskhandlare, och Pappa var färghandlare, så affärskänslan finns i blodet. Har varit verksam inom retail, både i Sverige och utomlands.

Har arbetat som konsult inom affärsutveckling och butiksutveckling i över 30 år, med inriktning på team och individutveckling, butiksutveckling, ledarskap och säljutveckling. Har haft förmånen att arbetat med många olika företag och branscher.
Startat och driver olika företag.

Målsättning:
Vill få individen att växa, ta ansvar för sin utveckling och nå uppsatta mål. Vill göra det enkelt, utmaningen är att göra ”självklarheter” och att vi verkligen gör det. Gillar att jobba långsiktigt, och att alltid arbeta med uppföljning

Personlighet:
Vill nå resultat, är en typiskt 100 meters löpare, och vill ha effekt snabbt. Men kan springa länge om det behövs.
Gillar att utveckla och ifrågasätta, Lätt för att prata, trigga och komma med kreativa lösningar, försöker vara en omtänksam och ödmjukperson,

Personligt:
Säg Toscana eller olivolja, då får du veta en hel del. Det räcker eller varför inte Nya Zeeland

Bästa middags tips:
All italiensk mat som gör måltiden till en trevlig och social tillställning, som är tillagat tillsammans med middagssällskapet.

Uppskattar långa inköpsturer på marknaderna i Firenze och sedan tillbringa mycket tid runt måltiden, prata och diskutera och respektera varandras åsikter. Vilket vin passar bäst till?

Motto:
”Varför gör vi på detta viset?” precis som ”rumpnissarna i Astrid Lindgrens bok Ronja Rövardotter

P-O Lagergren
+46 733 33 55 44

Team & Individutveckling

pol@nonolet.se

Event & Toscana

Via dell Oratorio 5, 50025 Scandicci FI
pol@lagergreno.com.